| Vickie Guerrero'o Ringde ! | |
|
+4John Morrison Shawn Michaels John Cena !! Velvet Sky 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 8:15 pm | |
| Edge ringe gelir ve Ms.Excuse Me yani Vickie'ye yapılanlar byük haksızlık ve bu haksızlıkların cezasını herkes ödemek zorunda miz önce sen senle bir sorunum yok ama bir kadına böyle davranmanız çok kötü dimi melina vickie'ye vuruyor ve sende destekliyorsun sanırım spear gerekiyor der ve Miz'e spear yapar bir ara melina'ya da bakar ama vazgeçer ve ringden gider! | |
|
| |
John Cena !! Deneyimli Üye
Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 26/05/10 Yaş : 27 Nerden : Ewden xD
| |
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 8:39 pm | |
| (John cena yuh yhani xD) Edge ringe gelir ve ilk başta kadına vurulmaz diye vurmamıştım ama bakıyorum ki vurulabiliyormuş benim ne gibi bir eksiğim var der ve melina'nın yanına giderek melina o mikrofon'la vickie'ye vurarken çektirdiğin acıyı 5 hatta 10'la çarp bakalım sonra da çekiceğin acıyı hesapla ama spear yemeden önce bu kadar zamanın olur mu bilemem çünkü zamanın çok az der ve spear'ı vurur miz'ide kaldırıp bir kadına vurduğuma göre bir erkeğe daha fazlasını yapmalıyım der ve 2 sandalye getirir bir sandalyeyi yere koyar ve miz'i yüzüstü yatırır sandalye'nin üstüne ve dğer sandalye'yle vurur yani con-chair to yapar bunu birden fazla yapar ve miz'in yüzü kanar ve ringi terk eder!!11(Giderken müziği de çalar) | |
|
| |
Layla Divas Moderatör
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:01 pm | |
| Hey Edge Bunun Hesabını Ödiceksin Johnce Sende edge sende sizi shawn yenecek der | |
|
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:21 pm | |
| shawn hem edge'yi hem john cena'yı mı yenicek?? hem sadece bu ikisi değil benim 2 arkadaşım dolph ziggler ve christian ve hatta cena'nın arkı batista?? | |
|
| |
Layla Divas Moderatör
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Shawn Michaels Administratör
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:29 pm | |
| Ve Shawn Michaelsın Müziği Çalar Birden Koşarak Gelir Elinde 2 Tane Sandaalye Edge Geçirir Birini Ve Diğerini John Cenaya Ardından Kafalarını Sandalyenin Arasına Sıkıştırarak Vurur Sonra 2 Sini Yerden Kaldırarak Scm Yapar Ve Şunu Der Asla Bir Bayana EL KALKMAZ Bunu Unutmayın Der Ve Birdaha Sevgilime Ve Bana Bulaşacak Olursanız İşiniz Bitebilir Der Ve Melinayı Kucağına Alarak Gider. | |
|
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:38 pm | |
| Shawn michaels büyük bir rpg hatası yaptın biz yazımızda ringden gittiğimizi söylemiştik en azından ben dedim cena'yı bilemem biraz dikkat et lütfen! | |
|
| |
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:42 pm | |
| Ona Dikkat Etmiyolar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:43 pm | |
| O Zaman Şunu Düzeltelim Ringe Gelin Ve Ringe Geldiğinizde Yapayım Bunu. | |
|
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 9:55 pm | |
| Ben ringe falan gelmiyorum xD ama john cena ben gittim yazmış mı yazmamışsa ona vurabilirsin söyliim | |
|
| |
Batista Usta Üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 09/05/10 Yaş : 26 Nerden : KARABÜK
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 10:08 pm | |
| ve batista gelir edge ringden gidip soyunma odasındayken batista bomb yapar hbk ya dalan karşısında beni bulur der ve gider ringdeyim | |
|
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Perş. Haz. 03, 2010 10:15 pm | |
| Batista şöyle saçmalıklar yapcaksan lütfen söyle de rpg'Den gidiim o zaman bende şimdi gidip soyunma odasından ringe geliyorum seni dövüyorum sonra shawn'I alıp 20 takla attırıp spear yapıyorum sonra soyunma odasına gidip orda john morrison'u dövüyorum(alınma morrison örnek veriyorum)sonra ona speasr çekiyorum sonra tekrar ringe gelip sana spear yapıyorum sonra seni soyunma odasına götürüp orda sandalyeyle kafanan 50 kere vuruyorum sonra 50 kere de con-chair to yapıyorum sonra da arena'dan gidiyorum xDDD öyle saçma şey olmaz batista | |
|
| |
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Cuma Haz. 04, 2010 12:01 am | |
| Yha Arkadaşlar Sonuçta Bu Gerçek Değil Hayalgücümüzde Canlandırıyoruz İşte Edge Sende Anla. | |
|
| |
Batista Usta Üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 09/05/10 Yaş : 26 Nerden : KARABÜK
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Cuma Haz. 04, 2010 1:33 am | |
| lan ben sana tek bitane batista bomb çektim 2 kelime söledim sen bana 1500 kere vurdun geldin bide kafamı kırdın noluyo anlamadım feleğim şaştı noluyo lan xDe | |
|
| |
Edge Deneyimli Üye
| Konu: Geri: Vickie Guerrero'o Ringde ! Cuma Haz. 04, 2010 7:41 am | |
| Arkadaşlar ben bundan başka bir rpg'de daha vardım öyle soyunma odasına itmek falan yok feud'larda ringe geliceksin kavga olmasını istemiyosan kavga olmasın yazıcaksın konuşup gidiceksin diğer türlü ise biri bir şey sölyliycek ve diğeride vurucak biri yardıma gelcek falan vb. öyle daha ben ringde yokken gelip soyunma odasından dövmek çok saçma burdaki amaç 2 kişi arasından çekişme olmasının sağlanması admin konu kilit ++++ | |
|
| |
| Vickie Guerrero'o Ringde ! | |
|